Technológia szenvedéllyel 1976 óta.

A Trevi vállalat 1976-ban alakult az alapítók barátságának és tapasztalatának eredménye képpen.

A Trevi mindig is fogyasztói elektronikai termékekkel foglalkozott, melyek mindig magas szintű szolgáltatást kínáltak az ügyfeleinek számára. Kiemelt figyelmet fordítunk minden termék piacra dobása előtt, hogy ellenőrizzük annak megbízhatóságát, megfelelőségét, biztosítva ezzel a legmagasabb szintet és minőséget a design és ár tekintetében.

A piac gyors fejlődése vezetett el minket oda, hogy mindig a legkorszerűbb technológiájú termékeket kínáljuk, melyek képesek megfelelni a vásárlók folyamatosan növekvő elvárásainak. Termékeink széleskörű elterjedése Olaszországban és Európában igazolja munkák és céljaink létjogosultságát!

2009-ben a Trevi csoport úgy döntött, hogy a márkás kis elektromos készülékek számára új leányvállalatot indít. Így alakult meg a Trevidea Ltd, mely a már 35 éve sikeresen piacon lévő Trevi által kitaposott nyomvonalon és ezen tapasztalatok, technológiák használata és a Trevi irányítása mellett új területekre lépett be friss fejlesztéseivel. A Trevidea kínálatában tehát a konyhai, háztartási, testápolási és fénytechnikai termékek széles kínálatát lehet megtalálni a már megszokott minőségben!

www.trevi.hu - TREVI Magyarország - 2015